ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

Υπογράψτε  την ανοιχτή επιστολή ομογενών επιστημόνων:

https://www.causes.com/causes/785201-greeks-for-innovation-and-ideas

ή στο http://www.ipetitions.com/petition/anoixti_epistoli_omogenwn_epistimonwn/

Γράμμα

Είμαστε υπερήφανοι Έλληνες που έχουμε φτιάξει τη ζωή μας και παλεύουμε την καθημερινότητα με σχετική επιτυχία στο εξωτερικό.
Οι οικογένειες μας ζούνε στην Ελλάδα- οι γονείς μας και τα αδέλφια μας , οι παππούδες μας , τα ξαδέλφια μας.

Εναντιωνόμαστε σε κάθε ψηφοθηρική λογική και οργανωμένη κομματοποίηση που υπονομεύει την κρίση των ατόμων. Πρέπει όμως να ψηφίσουμε και θα θέλαμε μια κυβέρνηση όχι μόνο ελπίδας εξόδου από την κρίση αλλά παραγωγικής ελπίδας που στηρίζεται σε αποδεδειγμένη εμπειρία, στηριζόμενη από την συμμετοχή νέων στελεχών με εγγυημένη αποτελεσματικότητα.

Θέλουμε όχι μόνο να παραμείνουν οι νέοι Έλληνες στην Ελλάδα αλλά να μπορέσουμε να επιστρέψουμε και εμείς. Να καταφέρουμε να επιχειρήσουμε και να δράσουμε μαζί. Να δημιουργήσουμε ένα κύμα νέων ανθρώπων εμπνευσμένο για αλλαγές. Θέλουμε λοιπόν
1. Ένα μικρότερο κράτος
2. Μείωση της γραφειοκρατίας από την πρώτη μέρα
3. Απενοχοποίηση της νέας επιχειρηματικότητας και επενδύσεις
4. Προώθηση της αξιοκρατίας σε όλους τους χώρους της οικονομίας και κοινωνίας
5. Εγκαθίδρυση ενός σταθερού και προβλέψιμου φορολογικά, περιβάλλοντος ενώ ταυτόχρονα θα είναι απλό και κατανοητό στις διαδικασίες του.

Λαχταρούμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα το βράδυ της 17ης Ιουνίου από τους νέους Έλληνες , που θα δώσουν δυναμικά το παρόν διεκδικώντας ένα καλύτερο, αισιόδοξο και ρεαλιστικό μέλλον για τη χώρα και τους ίδιους.